Sommerudflugt for nørklere, besøgsvenner og personalet i tøjbutikken tirsdag den 20. juni 2017

44 veloplagte Røde Kors medarbejdere har været på en dejlig tur, som blev indledt med formiddagskaffe  ved Ejerslev Havn på Mors. Derefter gik turen til Røde Kors butikken i Thisted, og mange gik derfra med gode og billige fund. En lækker frokost blev indtaget i Vorupør på Vesterhavscafeen. Solen skinnede, og blæsten stod frisk ind fra det smukke Vesterhav. På Kirsten Kjær Museet i Thy blev eftermiddagskaffen serveret i de hyggelige stuer fyldt med skønne kunstværker. Hjemturen gik over Aggersundbroen. En frisk og lun buschauffør fortalte levende om de mange steder, vi passerede på turen. Alt i alt en fin tur, hvor vi var tilsmilet af solskinsvejr rundt i vort smukke land med en afvekslende natur.

På vegne af turarrangørerne- Gerda Hansen, Vibeke Lorenzen, Tove Iversen og Else Laursen

Lilly Boel

 

Nørklerne i Skive 

 

Den 2. og 4. tirsdag i hver måned møder 12 flittige damer op i Røde Kors huset på Viborgvej 16 F på ovennævnte dage, med mange forskellige skønne ting, som de har lavet efter Røde Kors’ opskrifter. En 75 årig dame har således syet over 200 børnekjoler - hun har bl.a. brugt gardiner, duge og dynebetræk.

Der sidder 2-4 nørklere hjemme og syr, strikker og hækler. De kommer et par gange om året med alt, hvad de har lavet. Der er mange venlige mennesker, som leverer garn og stof. Det siger vi TAK for.

Nye deltagere er hjertelig velkomne, for jo flere vi er, jo bedre kan vi hjælpe.

Vi laver huer, vanter, sokker, halsedisser, trøjer, undertøj (syet og strikket), joggingtøj, bukser, skjorter, kjoler og tæpper til trængende børn i katastroferamte lande.

 

Har dette din interesse kan du henvende dig til: Gerda Hansen, tlf. 97 51 45 31 - 30 30 10 44. E-mail: gerdah6@gmail.com